نان باگت ۲ عددی

این نان دارای بافت یکنواخت، ضخامت مناسب، پوک و روشن بوده و همچنین پوسته‌ی آن از تردی مناسبی برخوردار می‌باشد. جهت تهیه انواع ساندویچ مناسب است.

ترکیبات: آرد گندم، نمک، روغن مایع، شکر، مخمر، بهبود دهنده و آب.

باگت 2 عددی
%d9%85%db%8c%d9%86%db%8c-%d8%a8%d8%a7%da%af%d8%aa

مینی باگت

این نان دارای بافتی سفید و یکنواخت و پوسته ترد و قهوه‌ای رنگ است. اندازه کوچک این نان جهت تهیه انواع ساندویچ‌ها مناسب می‌باشد.

ترکیبات: آرد گندم، نمک، روغن مایع، شکر، مخمر، بهبود دهنده و آب.

نان بروتشن

نرمی و اندازه‌ی کوچک و لقمه‌ای این نان برای صرف غذاهای میان‌وعده بسیار مناسب است.

ترکیبات: آرد گندم، نمک، روغن مایع، شکر، مخمر، بهبود دهنده و آب.

نان بروتشن
%d8%a8%d8%b1%d9%88%d8%aa%d8%b4%d9%86

نان مک دونالد

از ویژگی‌های مهم این نان افزایش شیر و شکر، نرمی بافت، پـوست قـهوه‌ای خوش‌رنـگ و کیفیت بـالای نگهداری می‌باشد، این نان در دو سایز همبرگر و لقمه‌ای تولید می‌شود.

ترکیبات: آرد گندم، نمک، روغن مایع، شکر، شیر خشک، مخمر، بهبود دهنده و آب.

نان زمل ۹ عددی

اندازه مناسب و ظاهر بسیار جذاب از ویژگی‌های این نان می‌باشد. دارای بافتی بسیار لطیف است و طعمی دلچسب دارد و دارای ماندگاری بسیار خوبی می‌باشد. فرزند شما از این نان بسیار استقبال خواهد کرد.

ترکیبات: آرد گندم، نمک، روغن، شکر، بهبود دهنده و آب.

%d8%b2%d9%85%d9%84
%d9%87%d9%85%d8%a8%d8%b1%da%af%d8%b1

نان همبرگر ۴ عددی

این نان دارای حجم و اندازه‌ی بسیـار مناسبی است و پوسته‌ی آن از تردی مطلوبی برخوردار است و جهت تهیه انواع همبرگر از آن استفاده می‌شود.

ترکیبات: آرد گندم، نمک، روغن مایع، شکر، مخمر، بهبود دهنده و آب.

انواع تست

  • تست طلایی بزرگ
  • تست طلایی مخصوص

دارای عطر دلپذیر و طعمی مطلوب و قدری شیرین است. بافتی نرم و یکنواخت دارد و مدت به نسبت طولانی تازه باقی می‌ماند. جهت تهیه انواع اسنک و ساندویچ مناسب می‌باشد.

ترکیبات: آرد گندم، مارگارین، نمک، شکر، روغن، مخمر، بهبود دهنده و آب.

  • تست سبوس

در تهیه این نان ۵۰% سبوس گندم به کار رفته است که برای درمان ناراحتی‌های گوارشی مناسب است.

ترکیبات: آرد گندم، سبوس گندم ، نمک، روغن، شکر، بهبود دهنده، مخمر و آب.

%d8%aa%d8%b3%d8%aa
%da%af%d8%a7%d8%aa%d8%a7

انواع گاتا

  • گاتا گردویی

این نان لذیذ حاوی کرم و دارچین است و طعم دلپذیر و بوی گرم و شیرینی را دارا می‌باشد.

ترکیبات: آرد گندم، مارگارین، تخم‌مرغ، شکر، دارچین، کرم مخصوص، کشمش، وانیل، نمک، مخمر و آب.

  • گاتا لایه‌ای

این نان از مواد مغـذی و انرژی‌زا تشکیـل شده است و برای افرادی که ضعف بدنی یا فعالیت زیاد دارند مناسب است و در سه نوع ساده شکلاتی و خرمایی تهیه می‌شود.

ترکیبات: آرد گندم، مارگارین، پودر تخم‌مرغ، شکر، وانیل، بهبود دهنده، نمک، مخمر، دارچین، کرم و آب.-

  • گاتا حلزونی

این نان شیرینی به صورت رول‌های بریده می‌باشد که در بین خمیر آن کرم مخصوص  و دارچین استفاده شده است.

ترکیبات: آرد گندم، مارگارین، پودر تخم مرغ، شکر، وانیل، بهبود دهنده، نمک، مخمر، دارچین، کرم و آب.

انواع نان شیرمال

  • شیرمال مخصوص

در تهیه این نان از مجمو‌عه‌ای از آردهای مغذی و مفید برای بدن استفاده شده است. آرد مالت به کار رفته در ترکیبات این نان حاوی آنزیم‌های بسیار مفید برای بدن می‌باشد.

  • شیرمال ویژه

در تهیه این نان از مجموعه‌ای از آردهای مغذی و مفید برای بدن استفاده شده است. برای انواع رژیم‌‌ها به خصوص رژیم‌های لاغری مناسب می‌باشد. آرد مالت به کار رفته در ترکیبات این نان حاوی آنزیم‌های بسیار مفید برای بدن می‌باشد.

%d8%b4%db%8c%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%84